När Wilhelm fyllde år någon vecka sedan, bjöd vi in hans familj på indisk buffé. Två vegetariska grytor och en chicken tikka masala serverades med ris, raita och naanbröd
Pannacotta är en efterrätt som är lätt att göra till många personer. Det här receptet är beräknat på 4 lite större portioner men om du tänkte ha den på buffébordet kan du göra den i äggkoppar eller snapsglas
Jag har en något ambivalent relation till cheesecake. Jag älskar smaken av cream cheese, särskilt i kombination med vanilj, men jag kan ibland tycka att konsistensen är lite sträv och knepig och att det ofta blir lite torrt
Idag har jag och Johan haft middag med hans syster och hennes pojkvän. Vi bjöd på kall laxpaj som ni kommer att få receptet i sinom tid då jag tänkte göra den igen i en lite uppdaterad versjon på min födelsedag den 9
Ibland får jag ett sådant sug efter småkakor som man alltid fick hemma hos mor- och farföräldrarna. När jag får chansen ska jag köpa mig några riktigt fina kakburkar att förvara dem i, platsburkar ger ju inte alls samma känsla
Denna vecka har jag firat 34-årig födelsedag. ) Dagen firades med en lugn fika med familjen och jag bjöd på en av mina favorittårtor, jordgubbsmoussetårta på en kladdkakebotten innehållande hackad Daim
Glad midsommar till dig som kommit hit idag. Söker du efter inspiration till helgen kanske. Sök på min blogg efter glutenfri gräddtårta i spalten till höger så har du 2 underbara tårtor att bjuda på om du inte har allt klart redan
I helgen har vi varit i Gävle för att fira Davids mamma som fyllde 65 år (grattis Lena. ). Det blev ett riktigt fint kalas och det bjöds på exotisk buffé med massa goda frukter, kallskuret, sallader och självklart fika med tårta
Det är förvisso Köttfri måndag idag, men i stället för ett vanligt vegetariskt recept väljer jag att bjuda på den utlovade tårtan som kan passa att fira in våren med
Mjuk nötmarängtårta med hallon. Hipp hipp hurra för min son Adrian som fyllde nio häromdagen. Som dessert till tacobuffén som Adrian hade önskat (ingen högoddsare) bestämde jag mig för ett recept ur ett av de senaste numren av Allt om Mat