Dags för ett recept på Burek. Burek är en maträtt som äts över hela Balkan med olika variationer, denna variant är en som förbereds i lager men det finns även en rullad variant(vanligast i Bosnien och Hercegovina)
The Super Simple CakeFor the Base. • 2 cups Walnuts or Pecans• 0. 5 cup Raisins• One pinch of Himalayan saltSoak the Raisins in a bowl of water for 20 minutes
Krums krums - tänker du nu. Är hon knäpp eller. ja kanske. Dock är detta namnet på denna rätt. Jag har fått receptet och rätten hade inget namn - när jag serverade denna rätt så säger sonen - jag tycker det ser ut som det heter Krums Krums
Det är inte mycket min käre make inte tycker om att äta. Han älskar lever - det säger väl allt. Det serveras inte här, jag har inte lärt mig äta denna delikatess (
Varm smörgåstårta känns för mig som en gammal bortglömd klassiker men idag bestämde jag mig för att väcka liv i mitt gamla recept och äta det till fredagsmyset
Det är flera år sedan jag gjorde varm smörgåstårta. Det blir lite lyxigare än en vanlig varmsmörgås. Du kan förbereda den flera timmar innan om du vill, och sen är det bara att sätta in den i ugnen när det är dax att äta
Jag slutade redan klockan 3 idag och vi har bjudit min sambos föräldrar på middag. ). Jag köpte färsk laxfilé som jag kryddade med citronolja, salt, citronpeppar och en kryddmix som heter lemon grill som innehåller franska örter, citronskal, salt och socker
Fastän smörgåstårta inte är något bakverk får den ändå vara med här i bloggen. Jag tycker denna blev väldigt god och för att inte glömma receptet skriver jag ner det här