Lax Walewska på Gourmetmorsans vis. Ska meddelas att herr O här hemma blev helt såld på såsen, och jag ska tillägga att den var helt oemotståndlig Ja´hela rätten faktiskt fick full pott
Skär den rökta laxen i småbitar. Tillsätt laxen och efter några sekunder grädden. Blanda ner i pannan med laxen, tillsätt Parmigiano Reggiano samt färskmalen svartpeppar och hackad dill
Ta ut och tina laxen om den är fryst. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Lax. Lägg sötpotatisskivor och purjolöksstrimlor i en ugnsfast form och lägg laxfiléerna över
Förra helgen besökte jag Mitt köks matmässa alltid lika trevligt på deras mässor, vikten att få prova saker som inte hunnit komma i handeln än är alltid trevlig, men även saker man ha sett förbi och fått en ny aha upplevelse för
Salta och peppra laxen och lägg den på spenaten. I veckan fick jag tipset om det här receptet av en kollega och laxen blev precis så god som han beskrev
rör om o häll över laxen. 700 g färsk lax. 1 påse stuvad spenat(fryst). 200 grader på ugnen. 700 g färsk lax. 1 påse stuvad spenat(fryst). 200 grader på ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.