2 msk
citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället.)
Dela passionsfrukten och skrapa ur fruktköttet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Täck med plastfilm och frys i minst 3 tim. 200 g vit choklad. 2 st passionsfrukter
Ullis hade ätit denna kaka helgen innan och blivit helt kär i den så då ville hon att jag, hennes baktokiga vän, skulle få uppleva denna goda efterrätt
Provade att göra vit chokladmousse med grädde och passionsfrukt idag. Själv är jag inte så förtjust i vit choklad tycker att det är lite för sött, men den skulle nog passa utmärkt att servera tillsammans med färska jordgubbar på sommaren
Häll smeten i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Ta fram tårtan 15 minuter före servering och garnera den med lätt tinade bär. 200 g vit choklad
Påskig kladdkaka med creme på vit choklad & passionsfruktOBS. Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Välj en god vit choklad av bra kvalitet. Toppa med urgröpt passionsfrukt. Använder pistagenötter men om du inte gillar det så går det bra med andra nötter tex hasselnötter
vit. Garnera tårtan medpassionsfrukt och halverade kumquats. Vispa i smöret växelvis med sockret. Klä en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter) med aluminiumfolie. 4 st passionsfrukter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.