Lägg på fyllningen, pensla kanten med vatten och rulla ihop den till en rulle. Om man vill att det ska bli lite mer barnvänligt tror jag det skulle passa bra att byta ut parmaskinkan mot vanlig rökt skinka
Varva parmaskinka, fikon ochmozzarella på två tallrikar. Rör ihop dressingen och ringa den över. 4-6 skivor parmaskinka. 1/2 mozzarellaost i mindre bitar. 4-6 skivor parmaskinka. 1/2 mozzarellaost i mindre bitar
Lägg rullen med skarven ner i en limpform eller en ugnsform och ställ formen på en ugnsplåt. Rulla till en tajt rulle med hjälp av papperet, nyp till ändarna så att inte fyllningen rinner ut
Toppa medmozzarellaoch pinjenötter. Foto Kirsi Koste Rödbetor ochmozzarellaEn ljuvlig rätt som passar gott till sommarens grillning eller på buffébordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.