Skölj av ingredienserna och skär sedan av det vita skalet från citronerna. Juica och känn hettan smyga sig på...
Ingefära har alltid varit en av mina favoriter och tycker klart att man kan öka mängden för att få en mer rivig drink.
3
päron (någon söt sort typ Kaiser)
2 rödbetor
2 lime
Skölj av ingredienserna och skär bort toppen och botten på rödbetorna. Skär bort det vita skalen från limen och kör.
Det här är min absoluta favorit hittills, rödbetor och päron i en perfekt kombo och sen den otroligt vackra färgen! Och går du och "pudrar näsan" sen och det blir rött så är det ingen fara, det är rödbetorna som har gått igenom kroppen.
Red av och koka ett par minuter. miniplommontomater. Stek klart köttetpå låg värme, ca 10 minuter. Låt köttet vila i 10 minuter. Gratinera i 15 minuter
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.