Gröp ur passionsfrukterna och fördela kärnorna över mangomoussen. Jag är svag för det mesta i mousseväg, och den här senaste varianten med mango och passionsfrukt bjöd Bibbi på för några helger sedan
Hallå hallå. Igår spenderades den mesta tiden i bilen. Var uppe i Vansbro och simmade tjejsimmet. Har jag nämnt att jag håller på att göra tjejklassikern
Lägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten ca 5 min. Skala, kärna ur och mixa fruktköttet från mangon tillsammans med florsockret och citronsaften, med mixerstav eller i en matberedare
Servera mangomoussen toppad med frukten. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Koka upp vatten med vaniljstång, frön och strösocker i en kastrull, rör så att sockret smälter
Mangomousse. Nästa lager - mangomousse. Häll gelén ovanpå mangomoussen i formen. Lägg gelatinbladen till mangomoussen i kallt vatten 5 minuter och smält i mikron som ovan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.