Som det det framgått tidigare har jag och béarnaise aldrig riktigt gått ihop. Tekniskt. Jag älskar visst en hemslagen béarnaise, men har tyckt att det är för krångligt
) Denna är modifierad och gjord påkvarg, vilket både höjer proteininnehållet och sänker energiinnehållet ganska rejält jämfört med orginalvarianten på grekiskt yoghurt
Ingredienser. 1 msk citronsaft. 1 st solovitlök. salt och peppar. Hacka vitlöken och blanda ner i kesellan. Pressa ner 1 msk citronsaft, salt och peppra
Tzatziki påkvarg. Tzatziki är för övrigt något som är väldigt underskattat, för tar du bort momentet att yoghurten skall stå och rinna av i typ hundra år och istället ersätter den med kvarg så går det liksom väldigt fort
Den här glassen blir både färgglad och nyttig och består av endast kvarg och bär eller frukt. 1 dl kvarg. 1 dl kvarg. 1 dl kvarg. 1 dl kvarg. 1 dl kvarg. 1 dl kvarg
Jag hade jäst-vatten-vetemjöl-olja-2 dl kvarg-1dl linfrön och massa kärlek. ❤️ 210 gr ca 10-15 minuter ( formade till platta frallor) de blev väldigt saftiga av kvargen. - Läs hela inlägget här 2 dl kvarg
Som nummer två den här frukostveckan delar jag med mig på en smoothie påkvarg, frysta bär, några droppar ekologisk honung och en äggröra med solrosskott på ett gott och grovt bröd
Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. BBQ-sås med vitlök. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.