Så blev jag så sugen på köttfärsfrestelse som jag alltid gjort förut, men med potatis. Måste berätta att ärligt talat så gillade barnen denna köttfärsfrestelse bättre än den gamla
Bryn köttfärsen med smör i stekpanna. Krydda med grillkrydda/allroundkrydda, paprikapulver, grovmalen svartpeppar, salt/aromat, lite ketchup, samt lite socker efter egen smak
En del maträtter bara måste man ha ketchup till, köttfärsfrestelse är en sån. Jag gör väldigt sällan köttfärsfrestelse men när jag gör det så tänker jag alltid att jag borde göra det oftare, det är ju så gott
Ibland orkar man inte riktigt anstränga sig sådär extremt mycket för att fixa käk och om man dessutom har bråttom så finns det ändå större skäl att ta lite genvägar i köket
Sätt ugnen på 200º. Hacka löken och fräs den i matfettet. Ta upp den stekta löken och stek färsen tills den blivit genomstekt, blanda i löken mot slutet
köttfärsfrestelse. Äppelröran är fräsch och syrlig och passar fint till t. ex. * = ekologiska ingredienser1 grovrivet äpple *2 dl creme fraiche *chilipeppar *saltBlanda och ställ kallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.