Och så var det äntligen februari. Vårat sedvanliga Thailandsresande som vi ägnat oss åt de senaste tio åren har fått ta en tillfällig paus och bytts istället ut mot Hongkong och Filippinerna
Kola och Hallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Inspirationen fullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna in i min fena lilla kreativa värld
Så jag gjorde om det, (att jag inte hade hunnit fotografera desserten första gången kan också ha bidragit) minskade mängden kanel, ökade marängernaoch lät dem vara hela istället för krossade och plötsligt var receptet perfekt
Egentligen för varmt och jag tog ut den för att den inte skulle brännas. Mixa ca 2 dl sötmandel och vänd i. Smetade ut allt på plåt och in i ugnen 200 grader ca 30 min
Igår bakade jag maränger här hemma eftersom det blev lite äggvitor över sen jag gjorde en slags vaniljsås till en äppelpaj (recept kommer snart) så då blev det marängtoppar av äggvitorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.