Får det vara lite smarriga efterrätter till Alla Hjärtans Dag? :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 st)
  • 25 g smör
  • 1, 25 dl mandelmjöl
  • 2 tsk kokosmjöl
  • 1 äggvita
  • 1 krm vaniljpulver
  • 50 g smör (rumsvarmt)
  • 1 äggula
  • 1 dl mandelmjöl
  • 4 msk kokosgrädde (ha två kokosmjölk burkar i kylen minst en dag, gör ett hål i den stelnade kokosmassan och häll ut vätskan/vatten. Gröp ur kokosmassan.)
  • 1 msk havtornspulver
  • 175 grader
  • 20 min eller
  • 3 dl fryst hallon
  • 1 dl kokosgrädde (den som blir kvar efter du använt grädden till kladdkakesmeten)
  • 1 krm vaniljpulver
  • 2. Lägg hallon, vaniljpulver och kokosgrädden i mixerbägaren och mixa
  • 12 cm i diameter
  • 60 g smör
  • ägg
  • och
  • 1/3 dl kokosgrädde (ställ en kokosburk i kylen minst över en natt. Gör ett hål i den stelnade kokosmassan och häll ut vätskan. Gröp ur kokosmassan, lägg den i en liten skål och värm i mikro så att den blir till vätskan, alltså kokosgrädden)
  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 4 msk kokosnötmjöl
  • 1 krm vaniljpulver (obs! ekologisk, utan socker)
  • 1-2 msk kakao
  • 2 msk mandelsmör (finns att köpa på ICA eller hos lchfbutiken.se, Kung Markatta heter märket)
  • 40 g grovhackad mörk choklad, gärna ekologisk och lecitinfri.
  • 175 grader
  • 25-30 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.