Tänkte däremot skriva om en god tonfiskröra som vi hade i pitabröd tillsammans med sallad. Värm pitabröd i ugnen och fyll de med röra och sallad växelvis
Här har jag fyllt ett pitabröd med kycklingkebab, isbergssallad, tomat, majs, gurka och salladslök. Hacka grönsakerna i mindre bitar så att det blir lättare att fylla pitabröden
Det här receptet brukar jag använda när jag ska baka pitabröd. Jag tycker det är så mycket godare med ett hembakat pitabröd än de där torra plastförpackade bröden som köps i affären med ett par månaders hållbarhet
Värm eventuellt pitabröden i ugnen ett par minuter. Öppna en ficka i pitabröden med en kniv. 8 pitabröd. Stek köttet på båda sidor i smör i en het stekpanna tills det fått fin färg
Att stoppa in köttfärsen i ett pitabröd tillsammans med tomatsåsen, sallad och yoghurt med vitlök var så ända in i hoppsan gott och vi åt tills magarna stod i alla fyra väderstreck
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Har inte ätit pitabröd på åratal, så jag blev jättesugen på att prova göra det
God morgon på er. Ännu en dag då solen vågar sig fram, härligt. Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.