River Café Cookbook – The Italian Kitchen 5
matorama
matorama
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,75 deciliter vatten
  • 250 gram socker
  • 3-4 minuter
  • Tillsätt saften av
  • 2 citroner
  • 30-40 minuter
  • 3 stycken gelatinblad
  • 6 remsor citronskal
  • 9 deciliter vispgrädde
  • 150 gram florsocker
  • 3 deciliter vispgrädde
  • 6 stycken portion
  • 45 minuter
  • 1,5 deciliter kall mjölk
  • 160 grader mör
  • 30 centimeter i diameter
  • 675 gram mörk choklad
  • 185 grader
  • 40 minuter
  • 350 g skållad
  • 350 g mjukt
  • 350 strösocker
  • 4 ägg
  • 100 gram och
  • 750 g jordgubbar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.