Det finns alltså flera bra anledningar till att äta fisk mer ofta. Tänkte att jag kanske kunde inspirera till att äta mer fisk genom att ha ett fisktema här på bloggen den här veckan
Visste ni att havre är väldigt proteinrikt. Jag vill inte ens försöka återberätta det här själv, så jag uppmuntrar dig som blivit nyfiken att läsa historien om hur Maija Itkonen läste en artikel om framtidens fejkkött (ick …) smakade som kyckling och hur det blev startskottet till det som idag är de prisbelönta Pulled Oats
Lärdig baka naturligt glutenfritt. När du kommer på heldagskursen till charmiga matlabbet i Stockholm får du med dig allt du behöver veta för att enkelt baka hälsosamt och gott utan vete och gluten hemma
Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.