Gravat kött
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g innanlår
  • 1 ½ msk salt
  • 1 ½ msk socker
  • ½ msk krossad svartpeppar
  • ½ msk krossad rosépeppar
  • ½ msk krossade enbär
  • 1 msk finhackad persilja
  • 1 msk finhackad timjan
  • 500 g squash
  • 1 cm tjocka skivor
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 2 ägg
  • 2 dl solroskärnor
  • 2 dl riven parmesanost
  • 2 dl crème fraiche
  • 100 g sm
  • 1 litet syrligt äpple
  • 150 g färska kantareller
  • 1 dl vatten
  • ¼ dl socker
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk ättika
  • 2 lagerblad
  • 6 svartpepparkorn
  • 3 kryddpepparkorn
  • ½ liten gul lök, i tunna skivor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.