Dela körsbärstomaterna i halvor och hacka salladslöken fint. Fisk tillagas ofta panerad eller i någon fettig gratäng, men här blev fisken istället fräsch och annorlunda i kombinationen med kapris och tomat
Lägg till sist på de varma rödbetorna och fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien med fetaost och soltorkade tomater. Zucchini, paprika och purjolök samt färska tomater mot slutet
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Skölj och skär tomaterna i bitar, riv mozzarellan i bitar och fördela över fisken. Koka riset i en kastrull med vatten och salt enligt anvisningarna på paketet
Lägg i de ugnsbakade grönsakerna och mosa runt i smöret. Soppan serverade jag sedan med blandade örter och rester av de underbara långrostade tomaterna som jag gjorde tidigare i veckan
Ugnsbakad brietårta medtomater och basilika. ett gäng mogna välsmakande tomater. Så med Spotify på full malle tar Håkan ett varv med dammsugaren och Anki svingar dammtrasan i takt och då går det undan med den billiga leverkorven kan ni tro
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.