En sista maträtt innan semestern kan jag väl bjuda på. Goa kotletter med en smarrig sås. Ni har säkert märkt att jag inte alltid måttanger kryddor, fond osv
Vecka 5, 2014. Denna vecka slår vi på ugnen och passar på att laga två rätter i den samtidigt som vi drömmer oss bort mot varmare breddgrader med lite enklare rätter denna vecka
Skala och hacka vitlöken. Strimla kycklingen. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Bryn kycklingstrimlorna i rapsolja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut
Vi älskar asiatisk mat här hemma, som ni vet (ni som följt bloggen sen start). jag provar ofta olika smakkombinationer, såser, grönsaker, rissorter och nudlar
Thai mat brukar vanligtvis vara gott att köpa. De kan ju det där med att laga mat från sitt eget land. Men jag gav mig i kast med att testa, och det blev faktiskt riktigt lyckat
Tid ca 40 min / 4 pers. / Ugn 225 graderIngredienser fyllning. 800 gr fläskytterfilé eller fläskfilé1 pkt bacon1 rödlök2 vitlöksklyftor2 nävar färsk spenat1,5 dl soltorkade tomatersalt o pepparSås
Jätte jätte gott. Detta behöver du. 750 gr fläskytterfilé500 gr champinjoner2 tomater150 gr fetaost½ kruka basilika1 rödlök½ kruka kruksallad1 stor näve babyspenatblad1 burk kronärtskockorsaltpepparsmör att steka i
Ikväll har jag gjort pasta för andra gången i mitt liv. Denna gång testade jag mig på att göra cannelloni (fyllda pastarullar) och resultatet blev väldigt lyckat
Mina barn älskade detta och även dotterns kompis som var på besök. . Sååå gott. Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannelloni med mustig hemgjord tomatsås