2-3 st grillad, inlagd paprika (finns på burk)1 handfull färsk persiljaBalsamvinägerOlja (Raps)SvartpepparKrydda köttet med salt & peppar och klappa in färsk timjan. 2-3 st grillad
Kryddburken bloggade om denna för ett tag sedan och det lät så gott så jag var tvungen att testa. Vi understekte tyvärr köttet, vi skulle ha gett den en extra stund i pannan
dessutom lite grillade marinerade grönsaker som lite extra roligt tillbehör. 1st Mozarellaost (liten rund ostboll) gärna gjord på buffelmjölkMarinerade grillade grönsaker
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
God kväll. Började dagen väldigt tidigt, för tidigt med tanke på sömnen. Igår var jag och mamma med Elsa in till Öron-näsa-halsavdelningen eftersom hon har fått så mycket ondare i halsen
1 grillad kyckling. Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
Den här rätten är väldigt snabb och enkel att göra, tänk bara på att ha alla ingredienserna färdigt skurna och uppmåttade i skålar så det blir lätt att bara hälla i eftersom
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.