Det här såsen fungerar lika bra som en pastasås eller som en kycklinggryta till ris. Det är upp till dig själv vad du vill servera till den, jag hade själv pasta till den dag jag lagade den och toppade allt med lite färskriven parmesan
Detta är en soppa som jag gjorde ofta när jag var med i Viktväktarna, men det är några år sedan och sen dess har jag inte gjort den så nu tyckte jag att det var dags
Oj oj oj. sitter här med magen i fyra hörn sent på kvällskvisten. Blev en festligare måltid så här på måndagskvällen - ville ju prova den nyköpta gratängformen
Igår kokade vi alldeles för mycket pasta. Så idag får det bli pasta- tacogratäng till middag. 6 pers5 - 6 dl kokt pasta av valfri sort500 gr köttfärs2 paprikor1 hackad gul lök1 st påse Tacomix2 dl färdig tacosås3 ägg3 dl mjölkRiven ostRiven parmesansalt och pepparSätt ugnen på 200 grader
Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Pasta Alfredo är ännu en klassisk italiensk pastarätt. I sitt ursprung består rätten bara av pasta och den goda såsen, men ofta serveras den med stekt eller ugnstekt kyckling
Den här salladen. är en favorit. Den passar utmärkt till picknick, buffémat eller till. kräftskivan. Tål man inte nötter så är det bara att hoppa över dem
En tjock krämig pastasås med bacon, vitlök och dragon. Pasta med krämig bacon- & dragonsås1 pkt bacon1/2 gul lök1 vitlöksklyfta4 msk vetemjöl4 dl mjölk3 dl matlagningsgrädde2 tsk dragon2 dl riven ostSalt, svartpepparSkär baconen i ca 1,5 cm breda bitar
Har just kommit hem från Matfesten där vi åt lunch. Vi köpte först en kantarelltoast som vi delade på och sen köpte Lars en langos med skagenröra och jag en älgskavskebab med lingondressing
Recept. Mia Veronica Pa. lör, 2013-08-24 22. 35. 30min. (0). 1. Koka pastan men bara halva koktiden. 2. Stek köttfärsen och smaka av den med salt och grillkrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.