Om det blir kött och sås över så är det gott att äta det tillsammans med ris en annan dag. Minimal arbetsinsats i köket, lätt att göra, mycket mat och helt enkelt förbaskat gott
majonäs, olivolja, vinäger om man vill ha det Blanda ihop ingredienserna och servera till bröd de gör man i latinamerika Chile eller till pasta eller som fyllning i bakad potatis
Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
Toppa med knaperstekta baconskivor, dressing, tomat och ketchup. Stek på medelvärme. Istället för att gå till en hamburgerrestaurang är min dotters favoritmat hemmajgord pommes frites och hamburgare
som soppa med tortillas och. Dela med vass kniv på skärbräda i mindre bitar. Såhär på höstkanten när det är mörkt och man inte har så mycket ork att stå vid spisen hela tiden samtidigt som man gärna vill äta bra mat så att man får lite energi kan vi passa på att lyfta upp vår favorit-chiligryta igen
Ett gott vitlöksbröd passar bra till om man vill ha mer mättnadskänsla. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gottoch mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Mycket krämigt ochgott. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.