Påskafton är här och många av er äter säkert påskmiddag ikväll, med allt vad det innebär. Kanske lite ägg och sill, till det snaps och öl, somliga smarrar kanske på lamm medan andra föredrar lax
Av pizzadegen och fyllningen som inte blev pizza blev det pizzabullar. Pizzadeg med fullkorn. Strimlat bacon som jag stekte lätt i pannan och hällde av överflödigt fett
Här har jag uppdaterat mitt gamla inlägg "pizzabullar" med lite fräschare bilder. Sen tycker jag att man inte ska snåla med osten, jag använder gott om ost både i fyllningen och på toppen
Perfekta pizzabullar att ta med som utflyktsmat, kan ätas både varma och kalla. Dessa bullar åker med på våran utflykt i morgon som mellanmål till både barnen och till oss vuxna
Nu ska ni få recept på världens godaste och superenkla pizzabullar (enligt mig) med hemmagjord deg dessutom och en god fyllning som man kan variera i mängder om man vill de
Häll pastan, salladen, fetaosten och baconet i en större salladsskål, häll i blandningen med vatten, majonnäs, crème fraiche och vitlök, blanda noga, så att hela salladen blir krämig
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 1pkt bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.