Jag missade det där med persiljan på toppen. Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig, man blir kvar på jobbet lite för länge eller något barn blir kvar hos en kompis lite längre än man tänkt
Det andra är Shepherd's pie på mitt sätt. Antagligen har min variant inte mycket gemensamt med en "äkta" fåraherdens paj men moset ovanpå tror jag i alla fall stämmer
Här får ni tips på en superenkel rätt att slänga ihop på fredagen efter jobbet. Vill du inte lyxa till det riktigt så mycket att du vill ha lamm kan du så klart byta ut mot något annat kött, till exempel karrékotletter
Men det var av den anledningen vi i helgen som var ville bjuda våra goa vänner på något extra. Dagen mitt i veckan är kommen och världen därute är helt sagolikt vacker, snötunga träd, höga snödrivor och termometern har åter krupit ner rejält på minussidan
Dela chilin på längden, ta bort kärnorna och finhacka fruktköttet. Grundrecept. Låt oljan stå framme så att den är rumstempererad när du ska laga aiolin
Häll äppelmoset på varma, sterila glasburkar eller frys ner det i lagom stora förpackningar. Det här kan man göra en väldigt stor sats av om man vill, för det är mycket hållbart om man förvarar det mörkt och svalt
Recepten passar precis lika bra till julbordet som till midsommarbordet. Jag har sett att många är inne på bloggen och söker efter recept på sill, så här kommer recepten på sill som jag gjorde i somras
Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Skär köttet i lagom stora strimlor och lägg dem i en platspåse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.