Solen skiner och jag är på bästa fredagshumör. Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
En varm dag passar det med kall mat. Och att blanda allt och binda ihop det med vanlig kesella. Nästa gång skadar det inte att slänga med en grön paprika också och eventuellt purjolök i stället för röd lök
Rätten bestod av en ugnsgratinerad wrap med Keso smaksatt med grillad paprika. Nu när jag skriver receptet får jag ett svagt minne av att tortillabröden jag använde förr var smaksatta med tomat, vet inte om dessa finns kvar längre
Igår såg jag närmligen flera ( på sociala medier) som hade bakat bullar så i helgen ska jag unna mig en och annan bulle jag med( har ett gäng som ligger i frysen och väntar)
Smaka av med salt, peppar och chiliflakes. 11 medelstort tortillabröd (40 g). 1Mosa fetaost med en gaffel och blanda med matyoghurt, salt och peppar. 1Värm brödet och fyll med kyckling, fetaostkräm, gurka, lök och tomat
Toppa med färsk grädde. Garnera gärna med lite riven choklad. Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Kycklingwraps8 portionerIngredienser4 skinn- och benfria kycklingbröst skurna i mindre bitar1 liten gul lökSaften av 1/2 lime2 msk rinnande honung1 nypa salt3-4 klickar chilisås 1 msk solrosoljaValfria grönsaker såsom sallad, gurka och
Sweetchilikyckling med ungspotatis, avocadocreme o tomatsallad. Kortvecka o redan fredag. Recept Sweetchili kyckling med Avokadocreme, ugnspotatis o tomatsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.