Lägg upp potatissalladenoch garnera med parmensan, pinjenötter och färsk basilika. En krämig potatissalladmed smaker från medelhavet bjöd jag av på dotterns studentfest
Viktigt med alla sådana här typer av potatissallader är ju att man häller på dressingen medans potatisen fortfarande är varm, då suger den åt sig alla goda smaker som allra bäst
Blanda ordentligt och smaka av med havssalt. Mitt bidrag till vår MBT förra veckan var ett gäng pesto- och parmesandressade stora vita bönor som blev otroligt goda om jag får säga det själv
Fräs bönornaoch halverade tomater med löken. Servera med rikligt med parmesanost. Blanda ner oliverna, pastan, pestonoch ruccolan i pannan och rör ihop så gott det går
Den här bondsoppan blev faktiskt vårt första matmöte mededamamebönor /sojabönor som visade sig ha ett härligt tuggmotstånd även efter att de kokat med i soppan
Idag blev det en grönsakssoppa medsojabönorochpesto till middag. Smaka av med salt och peppar. ) Man kan lägga i lite pasta som får koka med mot slutet, men det gjorde aldrig jag
Barnen är uppväxta medpestooch det finns så många olika slags maträtter man kan göra medpesto. När kycklingen börjar få färg, häll i grädde, parmesan ochpesto
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.