Oxsvansragu
Mat 365
Mat 365
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg oxsvans, med ben
  • 1,5 msk vetemjöl
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk nymald svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 2 dl vitt vin
  • 2 dl kalvbuljong, stark (1 tärning i 4 dl vatten)
  • 0,5 burk(ar) krossade tomater
  • 0,5 st gul lök(ar), att koka med oxsvansen
  • 1,5 st lagerblad
  • 1,5 stjälk(ar) bladselleri, eller 50 gram rotselleri
  • 0,5 st morot, stor
  • 0,5 st gul lök(ar), att tillsätta sista minuterna
  • 1,5 st vitlöksklyfta (or)
  • 0,5 gram rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.