Utrustning. 2 st (ca20,5x5,5 cm) runda sockerkaksformer. Värm ugnen till 175°C med galler i mitten. Smöra formarna, klä sedan botten i varje form med en rund utklippt bakplåtspappers bit
Nu ska jag gå och fota en alldeles underbart god vit choklad cheesecake som jag gjorde igår. Double ChocolateCake200 g rumsvarmt smör270 g strösocker3 ägg60 g kakao300 g vetemjöl½ tsk bakpulver1½ tsk bikarbonat1 tsk vaniljsocker1 tsk salt3 dl iskallt vattenSätt ugnen på 175 grader
Receptet kommer från Call me cupcake. Som jag tidigare berättat kom min mamma ned och hälsade på lagom till morsdag och jag bestämde mig därför för att fixa en morsdagstårta
Botten. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj och bröa 2 runda former (24cm dia. ). Lägg åt sidan. Sila ihop mjöl kakao bikarbonat och salt i en skål (varför sila kanske du undrar
Vi firade mig i helgen som var men ja fyller inte år förrän den 7e September. Japp då blir man hela 31år,lite läskigt är det allt men ska inte klaga för då får man ju presenter fast dem tyckte att ja är för gammal för sånt så kan ju glömma drömmen om Kitchen Aid
Chocolate,. Cakes,. chocolate,. cake,. one bowl chocolate,. SSSSS+++++ Ingredienser chocolatecake, One Bowl ChocolateReceptet ger 4 runda bottnar på ca 18 cm eller 3 på 22-23 cm. En sats räcker till att frosta och fylla en liten tårta , ca 16-18 cm, eller till 20 cupcakes2 1/2 dl strösocker0,6 dl vatten4-5 äggvitor eller 1,3 dl ägvitor2 msk strösocker300 g rumsvarmt smör fördelat i små bitar4- 5 rejäla msk mörk kakao (själv använde jag min svarta kakao som jag hade köpt på nätet) eller150 g smält chokladBlanda 2,5 dl strösocker och vatten i en kastrull och koka tills det når ca 118 grader
Dark Chocolate Raspberry LayerCake. Denna super goda chokladtårta består av ett saftigt Devil's food cake chokladbotten, två lager med hallongrädde och chokladfyllning och en Dark chocolate fudge frosting
Detta är bland det absolut godaste som finns, alla kategorier. Jag har gjort både med och utan gelatin och det fungerade även med samma recept men utan gelatin men då nöjde jag mig med två lagers mousse för säkerhetsskull
Gillade ni min Very Cherry ChocolateCake, så är den här några strå vassare. Glad Måndag. Hoppas att ni alla haft en alderless underbar start på det nya året
Receptet är från Kanal 5 från Roy Fares nya program United States of Cakes. Double Chocolate and Raspberry CakeMörk chokladcremeux 10 min 200g Mörk choklad 64%45g Strösocker (1/2 dl)60g Äggula (4st)175g Grädde (1 3/4 dl)150g Hallonpuré (1 1/2 dl)35g Cognac (2 msk) om man vill
Igår hade mellantjejen 14-årskalas. Det blev hemmagjorda pizzor i olika varianter. Till efterrätt ville hon ha denna tårta som jag gjorde senast för ett par veckor sen ju
Chocolate lava cake, men underbar salt kolafyllning som bara vällde ur när man satte skeden i kakan. Såg ett program av The little Paris kitchen häromdagen, och blev helt superchokladsugen
Den här godbiten, som nu fått namnet Chocolate Banana Mousse Cake, bakade jag i helgen. Det är en no bake kaka (som alltså inte kräver ugn) i två lager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.