Egentligen hade jag tänkt att publicera detta inlägg under morgondagen, men när jag tog första tuggan utav dessa enastående kakor kunde jag inte vänta med publiceringen
Minns ni receptet på mina Bountys med smak av snickers som jag publicerade för någon vecka sedan. Jag rörde samman fyllningen till mina snickersbounty, plattade ut en i en form och bredde på ett tjockt lager med proteinberikad chokladfyllning
För att vara lite nyttigare när du vill äta pannkakor. eller helt enkelt för att de ska bli lite "matigare" så fick jag tipset om att byta en del av mjölet mot havregryn
Nybakade fullkornsscones är en riktigt hit till frukosten. De är lite nyttigare än vanliga scones som är gjorde på vetemjöl, eftersom dessa är gjorda på fullkornsdinkelmjöl
Den godaste morotskakan jag någonsin ätit (hittills) var från Amy's Bread i New York. Jag hade turen oturen att bo bara några kvarter från deras butik i Chelsea Market när jag pluggade och jobbade där, och efter att ha smakat deras morotskaka blev det säkert ett par besök i månaden för att köpa med mig deras gudomliga bakverk
Jag gillar pannkakorna små och höga. Jag älskar pannkakor, gärna till frukost på helgerna. Pannkakor är ju egentligen inte särskilt nyttigt men jag brukar byta ut vetemjölet mot grahamsmjöl och havregryn och inbillar mig därför att de blir nyttiga
Jag åt mina med skivade ekobananer, det var inte så pjåkigt. Blev plötsligt sugen på scones till frukost idag och passade samtidigt på att experimentera lite
Orkade verkligen inte göra middag denna dag, så kom jag på det scones. Jag gjorde lite grövre scones så att de känns lite nyttigare i alla fall och ingen marmelad på förrän man ätit en med något vettigt pålägg
Idag blev jag himla sugen på nybakat bröd när jag fick syn på påsen med brödkryddor i skåpet. Jag tycker att allt bröd med brödkryddor smakar himmelskt