Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Den godaste morotskakan jag någonsin ätit (hittills) var från Amy's Bread i New York. Jag hade turen oturen att bo bara några kvarter från deras butik i Chelsea Market när jag pluggade och jobbade där, och efter att ha smakat deras morotskaka blev det säkert ett par besök i månaden för att köpa med mig deras gudomliga bakverk
Sätt ugnen på 200°. Blanda socker och ströbröd och varva blandningen med äppelmos i en smord ugnssäker form (gärna med löstagbar kant), börja och avsluta med ströbröd
Skala äpplena, skiva tunt. Blanda glutenfritt ströbröd med brödkryddorna och sockret. Varva äppelskivor och ströbrödsblandningen i en smord form ca 22 cm i diameter
Jag fick en önskan från en läsare som ville laga glutenfria havreflarn och idag har jag bakat det. Har ett litet dilemma bara nu när jag skulle till och skriva receptet här till er