Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
En riktig smakexplosion i munnen med en fräsch och lite stark eftersmak. Lax är ju både så nyttigt och gott och här kommer ett recept som jag absolut tycker att ni ska testa
Oxkind har jag tillagat vid ett flertal tillfällen, och jag har lovat att vi ska jobba oss igenom hela djuren på de djur som vi väljer att äta så inget kött går till spillo
Putsa sparris stjälkarna och dela broccolin längst med i fyra delar. Skrapa ut fröna ur chilin och finhacka den, lägga hälften i en stor serverings skål och lägg resten åt sidan
Kycklingleverbiffar med chili och miso. Familjen åt och åt och åt. Det tycker nu inte barnen, så jag trollar med skolans variant ibland, mald kycklinglever blandad med nötfärs
Skölj den kinakålen, skaka den torr och skär de vita delarna i smala remsor. Tillsätt paprika och avrunna nudlar, stek dem med grönsakerna och tillsätt sist tofu
Blanda ihop hoisin med sambal oelek och ställ åt sidan. Just nu är vi inne i en period där våra smaklökar skriker efter asiatiska smaker och vi går omkring och drömmer om att få tag på ingredienser så som fermenterade svarta bönor och miso bland annat
Sedan tycker jag ni ska testa denna höstiga fläskfilépanna med svamp, bacon, äpple och cider. Det är tur jag kan skriva, för skulle jag prata med er hade ni inte hört särskilt mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.