Det regnar fortfarande en himla massa hela tiden och idag var jag inte sådär jättepepp på att ge mig ut flera timmar i skogen så det fick bli ett lite kortare intervall- och backpass
1. Skär löken i väldigt tunna skivor. Lägg de i kallt vatten i en skål. 2. Hetta upp stekpannan, tillsätt olja och stek den frysta laxbiten i ca 30 sekunder på varje sida
Jag använder ett hemmagjort currypulver som jag ska slänga upp recept på i framtiden. Det är inget salt i receptet för jag tycker det räcker med buljongen som oftast består till 97% salt
När helgen kommer då har man ju tid för lite "långkok" så i lördags slog jag till och gjorde currykyckling i kokosmjölk efter inspiration ifrån Remsans recept på currykyckling
Koka upp buljong med limesaften och kokosmjölken. Ta i den gröna currypastan och ingefäran. Lägg ner kycklingen och grönsakerna, låt koka i ca 7-10 min, beroende på storleken på grönsakerna