Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Skär av nedre delen på sparrisen och koka den i saltat vatten till det finns en liten kärna kvar. Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött ocholivolja
Den som vill kan göra litemed citron- och vitlöksolja och ringla över när köttet skall serveras. öser, vrider och vänder på rostbiffen medan den långsamt svalnar
Om man skulle kunna ta en tugga av sin barndom, skulle jag vilja kalla den här tuggan för "Soukolojärvi-in-my heart " för det är lite så här som jag minns mina tidiga år i byn
Sätt på vattnet till pastan, salta väl och ringla i en liten skvätt olivolja. Jag tycker om när den fortfarande har bra tuggmotstånd och är lite krispigt
Häll över äggstanningen och toppa medlite riven ost. En msk olivolja. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.