ChokladMakroner med ChokladMynta-frosting
socker och mirakel
socker och mirakel
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 st
  • 100 gram mandelmjöl
  • 110 gram äggvita
  • 3 äggvitor
  • 4-5 matskedar socker
  • 185 gram florsocker
  • 15 gram kakao
  • 100 gram mörk choklad
  • 150 gram smör
  • 2 dl florsocker
  • 1/2 dl kakao
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 4-5 blad chokladmynta, fint hackad!Smält chokladen över vattenbad eller i mikro och låt sedan svalna. Vispa rumsvarmt smör vitt och krämigt. Tillsätt vaniljextrakt, florsocker och kakao och vispa samman. Tillsätt sist chokladen samt chokladmyntan och vispa tills frostingen är slät och krämig.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.