Idag får du mitt bästa recept på inlagdsill. Efter mitt grundrecept kommer bilder på de olika smaksatta sillar jag gjort, klicka bara på bilderna så kommer du till recepten
Sillen håller upp till en vecka i kylen. Att lägga in sill är hur lätt som helst och roligt dessutom. Grundreceptet kan vara bra att hålla sig någorlunda till i alla fall skulle jag tro
Tänkte försöka skriva in lite recept som man kan ha tilljulbordet efter som det börjar närma sig, får se hur mycket jag hinner men tanken är så iallafall
Min heminlagdasill innehåller lite mindre socker än vanligt. Lowcarb-Sill. I år blir det en gammal Favorit i Repris till Midsommar, med ett av de första inläggen på bloggen
4 1 rödlök 1 morot 3 dl vatten 5 cm purjolök 1 dl ättiksprit (12 %) 2 dl strösocker 1 lagerblad 10 kryddpepparkorn 1 förp inläggningssill à ca 400 g Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
När det kommer till smak är det ytterst milt och försiktigt. Servera på julbordet. Vem hade trott att det skulle finnas tid för ett inlägg så här dagen före julafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.