Nästa stopp var Agnehill där det danska gemytet huserar, MajBritt som vi tidigare alltid köpte blommor av på torget har nämligen övergivit sin torgplats och öppnat upp en gårdsbutik istället
Sila och pressa ut vattnet. Vispa ägg och mjölk. 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar
Brödet ska ha en lätt krispig yta och låta stumt när du knackar lite lätt pådet. Jag hade avokado, olivolja, lite citron, basilika och himalayasalt på mina mackor
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Fukta händerna i kallt vatten och forma degen (den är lite lös - men var inte rädd, det ordnar upp sig i ugnen) till en bagel och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa dettapå kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.