Gluten- och laktosfri kantarell- och lökpaj
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl rårismjöl
  • 1 dl mörkt teffmjöl eller mörkt bovetemjöl (jag brukar variera mellan båda)
  • 2 msk PO-fiber
  • 120 g LF smör
  • 2 msk LF färskost
  • 2 msk iskallt vatten
  • 275 g förvällda och "urkramade" kantareller
  • 2 små schalottenlökar
  • 2 stora vitlöksklyftor
  • ½ inte alltför stor rödlök
  • 1 tsk valfritt kryddsalt
  • olivolja/LF smör till stekning
  • 4 stora ekologiska ägg
  • 50 g LF färskost
  • 2 dl LF matgrädde
  • 40 g färskriven långlagrad parmesan
  • lite salt och vitpeppar från kvarn
  • lite smulad oregano

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.