Glutenfritt äppelflan med färskost, taleggio, honung och rosmarin
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl rårismjöl
  • 2 msk kokosnötsmjöl
  • 1 msk kokosblomssocker
  • 2 tsk fiberhusk
  • ½ tsk bakpulver
  • 50 g smör - laktosfritt eller vanligt, alternativt mjölkfritt margarin
  • (½ - 1 msk kallt vatten)
  • 2 msk naturell färskost
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 krm nystött kardemumma
  • 1 äggula
  • 1 stort eller 2 mindre äpplen
  • 80 g kantskuren taleggio
  • 2 tsk flytande honung
  • (någon matsked hackad mandel eller nötter)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.