Så, då hoppas vi att vi har stillat er nyfikenhet på godaste vis och att vi kanske samtidigt har hjälpt någon med efterrättsbekymmer inför kommande festligheter, det är ju snart dags för kräftskivor - blink blink
Klicka på över limefyllningenoch ställ in hela pajen i ugnen. Tryck ut med tummarna i en springform och ställ den i kylen medan du vispar ihop fyllningen
Stephanie←Tunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot Liknande receptCitroncupcakesMintkyssarSmörgåstårta med rostbiffKalvschnitzel med ugnsrostade krispiga potatisskivorKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
Så kände jag häromdagen och då bestämde jag mig för att prova att baka Keylimepie bars. Jag är alldeles för dålig på att använda mig av citrusfrukter när jag bakar, det blir så lätt att jag fastnar med våra vanliga svenska bär och äpplen
E-postadress. Hittade några limefrukter i kylen som höll på att bli dåliga och kom då på att jag velat testa att baka keylimepie så hittade Leilas recept som jag utgick ifrån
Efterrätten bjöd vi på när vi hade våra kompisar här på dopp i grytan-middag i lördags och minsann om dom inte tog vars två bitar av den här limepajen som bjöds - bra betyg med andra ord
Inget av det ovanstående har dock något som helst att göra med kvällens recept, den här KeyLime-pajen bakade jag en solig ledig dag för ett par veckor sedan, men om någon hade ställt ner en tallrik paj framför mig nu hade det inte varit några som helst problem att äta upp den
Blanda kondenserad mjölk, limesaft, limeskaloch vaniljsocker med en slickepott i en bunke. Mixa kexen väl i en matberedare och blanda med sockret i en bunke
Denna syrliga efterrätt är en klassiker från Key West, Florida - därav namnet. ) Jag lägger dessutom till kokos i bottnen, kokos ochlime är en oslagbar kombination
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.