Serveras med ris, gärna raita sås och naan bröd. När jag anmälde mig till en indisk matlagningskurs så var det för att jag ville lära mig laga kyckling tikka masala på riktigt
får dom gå med i grytan. Igår stod det Kycklinggryta på menyn. ) så försöker jag att använda mig av laktosfria produkter men det här med ekologsiskt och laktosfritt verkar inte gå hand i hand
4 Grönsaker 800 g frysta potatisklyftor 250 g broccoli 1 msk olja salt svartpeppar Gryta 1 gul lök 250 g champinjoner 4 kycklingfiléer 2 msk smör 250 ml färdig sås (gärna favoritsås med smak av solmogna tomater) 2 1/2 dl vispgrädde Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Så idag till middag gjorde jag en jättegod kycklinggrytamed vitlök som jag hittade recept på här. Nova hon har tjatat om att hon vill äta vitlök ända sen jag gjorde den inbakade fläskfilén som är med marinerad vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.