Undvik att salta denna anrättning då det blirtillräckligtmed salt från det knaperstekta baconet. Häll i creme fraiche, persiljaoch smaka av med svartpeppar
Under tidenspagettin kokar fräser du snabbt på baconi en panna och lagar till såsen, sen är det bara att vända ner spagettinochtillsättagrönsakeroch toppa medmedlitegarnityr
Så även kvällens variantmedbaconochtonfisk (. Ovanpå det en bottenredd gratängsås med mellangrädde, mjölk, ost, gul lök, persiljaochtonfisk - kryddad med salt, svartpeppar, vitpepparoch cayennepeppar
Halvera baconlängderna. Använder du grillspett av trä så glöm inte att blötlägga dem. 500 g fläskfilé. 12 paket bacon. 11/2 gul paprika. 11/2 orange paprika. 18 små champinjoner. 1saft av 1/2 citron. 1en bit färsk, röd chili, finhackad. 11/2 dl crème fraiche. 1saltPutsa fläskfilénoch skär den i 2 centimeter tjocka skivor. 1Skala och kärna ur grönsakerna. 1Blanda ihopmarinaden. 1Trä upp ett ordentligtgrillspett per person, varva kött, baconochgrönsaker. 1Pensla spetten medmarinadenoch låt dem ligga kallt cirka 1 timme. 1Grilla spetten i ugnen på 200 grader cirka 10 minuter på varje sida. 1Strö över litepersiljaoch servera spetten med sås och sallad
Pastasallad medkyckling, baconochgrönsaker. (Det är lättast att lossa den från benen medfingrarna. Lägg de stekta baconet på hushållspapper och torka de lite, så blir de inte så fett
Fräs färsen tillsammansmed hackad lök, vitlökskrossoch curry. Smaka av med salt och peppar. Tillsättbacontärningarnaoch låt fräsa någon minut under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.