Rökt vildsvinskorv Då var det dags för den där utlovade rapporten från herr Mårtenssons senaste stoppning i korvstugan när en ny smakidé skulle testas Mårtenssons kök
Vildsvinsgryta Bryn köttbitarna i en stekgryta med olivolja. Ta upp köttet. Skala och skiva morötterna. Ansa svampen och lägg ner den i stekpannan med smält smör Matklubben.nu
Hjortronsås. Rör samman crème fraichen och hjortronsylten i en skål. Smaka av med salt och peppar. Låt den stå svalt i ca en timme före servering Matklubben.nu
Rökt kött med hjortronsås Skiva upp köttet i 4 mm tjocka skivor. Smörfräs kantarellerna och krydda med salt och peppar efter smak Matklubben.nu
Älgfond - version 2.0 Förra året var första gången jag fick tag på ben. En bekant köpte en älg som han själv styckade och sålde bort hälften Bakformen