Den tar ganska lång tid, räkna med en timme eftersom det är lite pyssel med kycklingen och såsen skall ha god tid på sig för att bli bra, och är nog lite väl lyxig för en vardag men den är lättlagad och mycket god!4 personer
Tyvärr, den tiden har inte funnits och jag har just nu fullt upp med nya jobbet. Tänkte ta ett inlägg så fort jag får tid i helgen och avhandla min syn på det här med nyårslöften, mål och vad jag har för förhoppningar på det kommande året
Kanske är det lite svårt att se vad söndagsmiddagen består av på bilden nedan, men jag kan avslöja att det blev supergoda mozzarellafyllda köttfärsbiffar i en sås med smak av paprika och basilika
Kycklingfilé i en riktigt god krämig sås med smak av min absoluta favoriotört. Red evetuellt av såsen till önskad konsistens och smaka sedan av med salt och peppar
Vi serverade vår grillad mozzarellafylldakycklingfilémed grillade grönsaksspett och tzatziki. För ett tag sedan såg vi en härlig bild på grillad kycklingfilé, fylld med mozzarella och tomat, och pinnade den
Vi serverade vår grillad mozzarellafylldakycklingfilémed grillade grönsaksspett och tzatziki. För ett tag sedan såg vi en härlig bild på grillad kycklingfilé, fylld med mozzarella och tomat, och pinnade den
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Mixa följande ingredienser till en slät sås med mixerstav. Placera sen fyllda kycklingen i en ugnsfast form, häll över såsen och toppa med den skivade mozzarellan som finns kvar
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.