Har jag sagt att han är en av mina favoritkockar all-time. Idag har jag gjort rostade kikärter som jag tänke toppa min soppa med (att de sen inte hann bli klara innan soppan är ju en helt annan femma
Häll av kikärtorna och skölj med vatten. Blanda runt kikärtorna med oljeblandningen. Häll upp kikärtorna på plåt och se till att de ligger utströdda och inte på varandra
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. 1 bit rotselleri, ca 150-200 g. 2-3 krm salt. 2-4 krm nymalen svartpeppar. 1 burk kikärtor, sköljda och avrunna. 1-2 tsk dijonsenap mängd. Tillsätt kikärtorna med ca 5 minuter kvar av tillagningstiden och vänd runt bland grönsakerna och sätt tillbaka i ugnen. Har du ofta problem med att få färg på rostade rotfrukter och potatis i ugn så kan du antagligen höja temperaturen med ca 25 grader redan från början av tillagningen. 1 bit rotselleri, ca 150-200 g 2 stora skalade palsternackor i stavar. 2-3 krm salt. 2-4 krm nymalen svartpeppar. 1 burk kikärtor, sköljda och avrunna. 1-2 tsk dijonsenap mängd
6 2 burkar kikärter (à 400 g) 4 vitlöksklyftor 1/2 dl olivolja 2 tsk paprikapulver 1 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
-) Vill du ha flera kryddor så lägger du bara till det. Häll lite olivolja i en stekpanna, häll i kikärtorna och alla kryddor, blanda runt och stek på mediumvärme tills de blir lite krispiga
Rostadekikärtor är ett populärt alternativ till andra snacks. en sallad eller rostade rotfrukter. En autentisk baconsmak är mycket svårt att få till så de små knapriga kikärtorna smakar naturligtvis inte exakt som bacon utan mer som andra livsmedel med artificiell baconsmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.