Kebabgryta är både snabbt och enkelt att fixa till och dessutom väldigt gott. 3-4 pers400 g kebabsplitt2 lökar1 krossad vitlöksklyfta1 msk kebabkrydda3 dl matlagningsgrädde1 burk krossade tomater4-6 stora färska skivade champinjoner1 köttbuljongtärningpepparkryddaFräs lök, vitlök, champinjoner och kebabsplitt i lite smör i en stekpanna tills det fått fin färg
Tanken idag var egentligen marinerade kycklingspett, problemet var att jag totalt missat att marinera dom igår, så då blev det att tänka om och om ni visste vad hjärnan gick på högvarv, var inne på kyckling stroganoff, men tänkte om sista stund och det blev en enkel och god kycklingkebabgryta toppad med en smarrig aioli
Foto. Martina Ca 611 kcal/port med ris Ca 386Â kcal/port utan ris 400 g kebabflarn 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 röd paprika 1 gul paprika 1 msk smör 3 dl lättmjölk 1 dl chilisås 2 dl fraiché 8% 1 tsk basilika salt svartpeppar 3Â dl okokt ris Gör så här