Nu i veckan hade jag det till stekt rödspätta. Kokos & sesampanerad rödspätta. Om blomkålen är så mjuk att du kan mosa/vispamedelvisp den så skulle jag rekommendera att göra det
Ingredienser. två fläskfiléer. en gul paprika. salt och peppar två fläskfiléer. en gul paprika. 4 dl vispgrädde. 1 dl creme fraiche. 1 dl philadelphiaost. 2 stora vitlöksklyftor. 4 dl vispgrädde. 1 dl creme fraiche. 1 dl philadelphiaost. 2 stora vitlöksklyftor
Abborre med kokt potatis, grönsaker och sås. Stek abborrfiléernamed en smörklick, salta och peppra. Om man skulle kunna ta en tugga av sin barndom, skulle jag vilja kalla den här tuggan för "Soukolojärvi-in-my heart " för det är lite så här som jag minnsminatidiga år i byn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.