Grovt, glutenfritt formbröd med banan, pistaschnötter, chiamjöl och nyponpulver
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g färsk jäst
  • 5 dl ljummet vatten,
  • 34 - 35 grader
  • 125 g mosad Kravbanan
  • 2 små bananer
  • ½ dl mandelolja
  • 1/4 dl yaconsirap
  • 2 msk nyponpulver
  • 1 dl grovhackade
  • naturella pistaschnötter
  • ½ dl gula linfrön
  • 1 dl chiamjöl
  • 3 dl mörkt
  • 3 dl sojamjöl
  • 2 msk mald
  • 1 tsk salt
  • 175 graders ugn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.