Näringsmaxat, glutenfritt formbröd med hampafrön, canihuafrön, chiamjöl och berberis
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl vatten,
  • 34 - 35 grader
  • 50 g färsk jäst
  • 1/4 dl avocadoolja
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk nyponmjöl
  • 1 dl chiamjöl
  • 1 dl skalade hampafrön
  • 1 dl pumpakärnor
  • ½ dl ca
  • 3/4 dl gula russin
  • 3/4 dl berberisbär
  • 6 dl mörkt
  • 1 msk malda
  • 1 tsk salt
  • 170 graders ugn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.