Vridet bröd med olivolja och havssalt (glutenfritt)
På strövtåg utan ost och bröd
På strövtåg utan ost och bröd
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 gr jäst
  • 6 dl vatten
  • 1 dl sojayoghurt
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk fiberhusk
  • 1,5 - 2 tsk havssalt
  • 9 dl fin glutenfri mjölmix
  • 2 dl bovetekross
  • 2 st hackade soltorkade tomater
  • 1 tsk torkad oregano
  • 5-6 st hackade svarta oliver
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 250 grader
  • 10 minuter och
  • 200 grader och
  • 20 minuter till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.