Som ni säkert märkt så brukar jag baka mina glutenfria formbröd i stort sett efter samma princip. Mina bröd är bara förslag, som jag hoppas kan inspirera dig till egna experiment i köket
Blev ett mörkt glutenfritt bröd också förra helgen. Det här tyckte jag var såå gott att jag bra kan göra det åt hemmafolket trots att det är glutenfritt, alltså rekommenderar verkligen det här receptet
Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Oh, jag säger bara. Såååååååååååååå gott. ) Min nya favvokyckling. Krispig bacon med lent kycklingkött fylld med pikant och färgglad röra gjord på parmesan, färsk basilika och vitlök
Detta är en fräsch, nyttig och riktigt god vitkålssallad. Vitkål innehåller massor av nyttigheter som C-vitamin, folsyra och kalium och innehåller även nyttiga bakterier som är bra för magen
När syrran var på besök , så gjorde jag en räksallad som vi kunde ha till frukosten. Det är så mycket godare med en hemgjord räksallad, än de man köper på burk i affären
Ugn 250°. Skär lårfiléerna i åtta bitar vardera. Lägg grillspett i vatten. Blanda marinaden från påsen med olivolja, paprikapulver, citronskal och svartpeppar i en bunke