Födelsedagstårta!
Kak-labbet
Kak-labbet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Klassiskt svenskt anslag tillräckligt för 2 st 20 cm-formar
  • 375 g ägg (ca 7 st)
  • 200 g strösocker
  • 25 g vaniljsocker (äkta)
  • rivet skal av en halv citron (frivilligt)
  • 225 g vetemjöl
  • Vaniljkräm (räcker till 2 lager)
  • 5 dl mjölk (3%)
  • 1 vaniljstång 1,5 dl strösocker
  • 7 äggulor 1 dl majsstärkelse
  • 50 g smör
  • Hallonmousse (räcker till 2 lager)
  • 200 g frysta hallon
  • 1,5 dl florsocker
  • 100 g philadelphiaost
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 4 gelatinblad 2 dl vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.