Hej hopp. Hoppas att ni alla får en härlig lördag. Idag är det familjedag som gäller här – vi har ägnat förmiddagen åt tvätt, städ och plock och nu väntar lunch på restaurang, inköp av lördagsgodis och besök i leksaksaffär
Sätt ugnen på 200°. Ansa filén och krydda med salt och peppar. Hetta upp en klick smör i en stekpanna som tål ugnsvärme och stek filén gyllenbrun runtom
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
En rätt som passar både för fest och en vanlig söndagmiddag. Ingredienser (4 portioner)600 g fläskfilé8 soltorkade tomater i olja½ dl färsk basilika100 g skivad parmaskinka125 g mozzarellaost1 msk olivolja1 tsk salt1 krm nymald svartpepparTillagning